Reisedagbøker fra alle turer.

Sør Afrika, Swaziland og Lesotho høsten  2016

Vi hadde en flott 3 ukers tur til Sør Afrika, Namibia og Botswana i påsken men det ble ikke så mange dagene i Sør Afrika på den turen så vi fant ut at det var på sin plass å reise tilbake til Sør Afrika på høsten, etter at alle andre var ferdige med sin sommerferie. Etter en lang sommer med jobb skulle det smake godt med en ferie i varmere strøk!

På denne turen var planen å besøke Sør Afrika, Swaziland og Lesotho, to nye land på listen der altså. Forrige gang vi var i Sør Afrika fikk vi med oss mye og mangt men det er fortsatt mye som ikke er utforsket. Det er igjen Stian og Ståle som tar turen ned til det Afrikanske kontinent.

 

Sør Afrika, Namibia og Botswana 2016
Etter utallige USA turer de siste årene er det på tide å utforske nye land og nytt dyreliv igjen.
Vi hadde en kjempefin tur til Sør Afrika i 2013 og det fristet til gjentakelse, men denne gangen har vi planlagtå besøke nabolandene Botswana og Namibia i tillegg. Vi forventer mange flotte naturopplevelser og mangfoldig dyreliv på denne turen også.
Det er igjen Stian og Ståle som tar turen til det Afrikanske kontinent for å utforske nye marker!


Sør Afrika 2013
Etter Australia for to år tilbake har vi igjen vært to turer i USA, men nå er det tid for et nytt land og ikke minst nytt kontinent, Afrika! Vi har riktignok væt i Egypt men det kan nesten ikke telles som Afrika da det er midtøsten. Denne gangen er det Ståle og Stian som reiser. Vi drar dit for 3 uker for nå så får vi se hvor mye vi rekker å få med oss på den tiden. Vi har store forventninger, ikke minst til dyrelivet her som er nytt for oss!
Forhåpentligvis får vi se de 5 store!


Australia og New Zealand 2010/2011
Nå har vi for lengst erobret USA og nå står omsider Australia og New Zealand for tur! Dette er en tur vi har sett frem til lenge og som har ligget i kortene noen år, det har kun vært snakk om å finne det rette tidspunktet.
Vi er nå "back to basic" med oss tre som startet mået om å erobre USA, Ståle, Stian og Stein!